Hakkımızda

Firmamız Hakkında

Firmamız Hakkında


Novasya İnşaat A.Ş. 2019 yılında Kocaeli / Kartepe’de kuruldu.

Öncesinde 25 yıl ‘Asyanur İnşaat’ olarak ülkemizin çeşitli yerlerinde ve yurtdışında faaliyet gösteren firmamız iş deneyimini, bilgi ve becerisini yıllar içinde gerçekleştirdiği projelerle kanıtlayarak, bizden bekleneni daha iyi ve daha üst düzey sınıfta karşılayabilmek adına bir Anonim Şirketi olan Novasya İnşaat A.Ş.’yi kurarak yoluna devam etme kararı aldı. Şirketimiz hizmet sektöründeki rekabeti, müşteri memnuniyeti çerçevesinde kalitesinden ödün vermeden özgüven, çalışkanlık, azim odaklı, ileriye dönük orijinal fikir ve becerilerini profesyonel bakış açısı ile birleştirip halka sunmayı amaç edinmiştir.

Hedefimiz


Müşterilerine sürekli daha iyi hizmeti sunmak, iş bitiminde memnuniyeti sağlamak ve gerçekleştirilen her projede en kısa zamanda en sağlıklı ve en güvenilir sonucu elde etmek, güvenli, yüksek kaliteli ve uygun maliyetli inşaat projeleri tasarlamak, inşa etmek ve tamamlamak; müşterilerimiz ile birlikte anlaştığımız iş programına uymak; tüm bunları gerçekleştirirken firmamız çalışanlarının kariyer gelişimine de yardımcı olmaktır.

Her proje yeni bir deneyim ve bir öncekinden daha iyi bir tasarım sürecini başlatır. Buna inançla tasarımlarımızdan ve mimari çözümlerimizden, montaj aşamasına kadar müşteri memnuniyetini ve isteklerini göz önüne alan şirketimiz, en kısa zamanda en sağlıklı ve en güvenilir sonucu elde etmek için çalışmalarını sürdürmektedir. Değişen zamana, teknolojiye ve yeni anlayışlara açık olan teknik kadromuz, son zamanlarda ülkemizde yaşanan doğal afetlerin yapı sektöründeki ciddiyetine bir kez daha dikkat çekerek insan ve çevre odaklı yaşam alanları yaratmayı hedef seçmiştir.

Sürekli yenilenmek ve gelişmek günümüz şartlarında en gerekli kurallardan birisidir, bu sebeple ülkemize yakışır en iyi projelere ev sahipliği yapmak ve düzenli titiz çalışmalarımızla teknolojiyi hak edilen boyuta taşıyıp firmamızı sektörde en iyi şekilde temsil etmek en büyük misyonumuzdur.